Субота, 20.04.2024, 12:01
Вітаю Вас Гість | RSS



Христинівська ЗОШ І-ІІІ ступенів







Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Шановний відвідувач, ви є
Всього відповідей: 217
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Категорії розділу

Головна » 2017 » Травень » 6 »
09:36

    Щороку 9 травня ми всі відзначаємо Велику Перемогу у війні над фашистськими загарбниками, і кожна українська родина свято береже пам'ять про ратні та трудові подвиги нашого народу. ​​​

   Цей день залишиться для нас завжди затьмареним від гіркоти втрат і осяяний сонцем Перемоги. Його наближували, як могли, люди, котрим було дуже нелегко в ті воєнні літа і яким найважче сьогодні. У довічному боргу наше покоління і перед тими ветеранами війни, кому пощастило пройти через чорнило битв і дожити до світлого Дня Перемоги.
    Напередодні Дня Перемоги, вшановуючи пам'ять жертв Другої світової війни , 4-5 травня у школі  відбулися традиційні заходи, присвячені перемозі у війні.
                                                

                          
       Учні 7 класу  підготували виховну годину ««Шляхами подвигу і слави наших дідів і батьків»», на якій поділилися спогадами, які зібрали у  своїх  рідних про важкі часи війни, про незабутній подвиг солдат, які ціною свого життя врятували світ від фашизму, про  нелегке життя в тилу.

                                                                   

      

Переглядів: 372 | Додав: tanyusha
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адміністрація сайту може не розділяти думку авторів публікацій і не несе відповідальності за розміщені матеріали. При використанні матеріалів сайту посилання на www. school-kristin.ucoz.ua обов'язкове!

Copyright MyCorp © 2024

Безкоштовний хостинг uCoz