Субота, 20.04.2024, 01:15
Вітаю Вас Гість | RSS



Христинівська ЗОШ І-ІІІ ступенів







Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Шановний відвідувач, ви є
Всього відповідей: 217
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Категорії розділу

Головна » 2017 » Березень » 3 »
15:45

                                  

28 листопада в школі було проведено лінійку пам’яті «Дзвони 33-го». Ведучі заходу ознайомили присутніх із трагічними сторінками тих страшних подій української історії, зокрема і фактами Голодомору безпосередньо в нашому краї.
Для присутніх було презентовано медіа-вернісаж «Голод 33-го», на якому були представлені архівні документи, ілюстровані матеріали та спогади очевидців тієї страшної трагедії. Наприкінці заходу був проведений огляд літератури «І пам’яті свіча не згасне…», під час якого заступник директора з виховної роботи ознайомила присутніх з книжковими виданнями, в яких
міститься інформація про страшні роки голодомору в Україні.

                                      
Напередодні, 26 листопада відбулася акція "Пам'ять"" біля пам'ятного знаку Жертв Голодомору в с.Христинівка за участі сільського голови, представників духовенства та громадськості. Від нашого навчального закладу теж було залучено учнівський колектив. Захід почався з молитви та покладання квітів до пам’ятника, також було запалено свічку. В своїх виступах присутні згадали про жахи голоду 1932-33 років, про загибель мільйонів людей, про трагізм, який ховається за словом «голодомор». Учні по черзі зачитували хвилюючі вірші про події Голодомору. Наприкінці заходу присутні вшанували пам’ять померлих хвилиною мовчання.

Переглядів: 381 | Додав: tanyusha
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адміністрація сайту може не розділяти думку авторів публікацій і не несе відповідальності за розміщені матеріали. При використанні матеріалів сайту посилання на www. school-kristin.ucoz.ua обов'язкове!

Copyright MyCorp © 2024

Безкоштовний хостинг uCoz