Четвер, 18.04.2024, 14:46
Вітаю Вас Гість | RSS



Христинівська ЗОШ І-ІІІ ступенів







Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Шановний відвідувач, ви є
Всього відповідей: 217
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Категорії розділу

Головна » 2017 » Березень » 1 »
14:29

20 лютого 2017 року у Христинівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулись заходи щодо річниці Небесної Сотні.

Зранку учнівський та педагогічний колективи вшанували подвиг Героїв Небесної Сотні на лінійці пам’яті «Мертві не просять, живі не забудуть», яку розпочали виконанням Гімну України. Пам'ять про загиблих вшанували хвилиною мовчання.

Учні 8-Б класу разом з класним керівником Драбенюк Н.А. організували виховну годину «З Україною в серці», та зустріч з учасником АТО Лукінським Андрієм Вікторовичем. Герой з честю відслужив жахливий рік протистояння російському агресору і на радість своїм близьким повернувся до рідної домівки. Зустріч пройшла в теплій, невимушеній атмосфері. Звучали пісні, вірші, відеокліпи про Україну, події в зоні АТО, Небесну Сотню. Цікаво було слухати учнів 8-Б класу, які розповіли про тернистий шлях України до незалежності. Ця розповідь сповнила присутніх надією, що українці знову переможуть, і це зробить нас сильнішими.

Найбільше вразив Андрій Вікторович – здавленим від хвилювання голосом описав ті жахливі події, які він бачив на сході України, розповів про справжню мужність і відвагу, про честь, відданість та побратимський дух. Учні, затамувавши подих, уважно слухали молодого воїна, а очі жадібно вдивлялись в обличчя героя . На закінчення Андрій побажав всім миру і злагоди. Коли буде мир , тоді можна мріяти про щасливе життя, будувати плани на майбутнє.

                                               

Переглядів: 394 | Додав: tanyusha
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адміністрація сайту може не розділяти думку авторів публікацій і не несе відповідальності за розміщені матеріали. При використанні матеріалів сайту посилання на www. school-kristin.ucoz.ua обов'язкове!

Copyright MyCorp © 2024

Безкоштовний хостинг uCoz