Четвер, 25.04.2024, 18:46
Вітаю Вас Гість | RSS



Христинівська ЗОШ І-ІІІ ступенів







Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Шановний відвідувач, ви є
Всього відповідей: 217
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Категорії розділу

Головна » 2016 » Жовтень » 05

        В школі відбулася традиційна виставка квітів. Цього року вона пройшла під гаслом «Україно, земле моя!». У виставці взяли участь учні всіх класів. Виставка квітів покликана показати любов до рідного краю, гордість за героїчний народ і те, наскільки важливий мир для всіх українців, які прагнуть будувати своє майбутнє в цілісній і єдиній Україні. Основна мета цього заходу - виховати в дітях національно-патріотичну свідомість і розуміння краси рідного краю та гордість за нього.

      Школярі завзято укладали кожну квіточку та рослинку у власні композиції, терпляче втілюючи задуману ідею. Зрештою, представлення краси та гармонії у квітах вийшло яскравим і незабутнім для юних патріотів. Усі роботи разом створили неймовірну красу, якою милувалися учні, батьки й учителі школи.  Усі з цікавістю роздивлялися, коментували композиції, а потім фотографувалися на згадку.

                                                         

                   

Переглядів: 396 | Додав: tanyusha | Дата: 05.10.2016 | Коментарі (0)

Адміністрація сайту може не розділяти думку авторів публікацій і не несе відповідальності за розміщені матеріали. При використанні матеріалів сайту посилання на www. school-kristin.ucoz.ua обов'язкове!

Copyright MyCorp © 2024

Безкоштовний хостинг uCoz